Iamundernodisguise

Så här har jag sett ut på senaste tiden
 
 
Midsommar, picknick, annan picknick, mormors klänning, tatuering.
Är så nöjd med tatueringen att jag dör! För er som inte vet vad det är så är efter den här bilden, som finns på insidan av Neutral Milk Hotels album In the aeroplane over the sea:
 

Sömnad! Ja 4 real!!

Längesedan jag skrev något här, orkar väl inte eller tycker inte det är kul längre vet inte.
MEN! Har sytt lite faktiskt. Litteraturvetenskap A är klar och nu ska jag ägna sommaren åt min c-uppsats i historia och sen blir det Litvet B i höst förhoppningsvis. Så jag har haft lite tid att sy som sagt.
 
Sydde först denna klänning som jag egentligen tänkte sälja, men blev så förtjust i den själv att jag inte kunde skiljas från den.
Sydde även en skjorta till min vän Viktor som jag blev fruktansvärt nöjd med(han med, samt alla han visat den för verkar det som haha). Har typ ingen erfarenhet av att sy herrplagg så blev så himla glad att det blev så bra! Så är extra nöjd men ärmsprunden, första gången jag gjorde något sådant. Extra nöjd med kragen och knappslån, samt knapphålen som jag fick sy på "fri hand" med sick-sack-sömmen på maskinen eftersom den automatiska knapphålsfunktionen har slutat samarbeta, men det blev fint! 
 
 
 
 
Bra(eller tråkigt hur man väljer att se det) nog har jag börjat gilla att sy åt andra mer än att sy åt mig själv. Då syr jag noggrannare och får sy saker jag annars inte skulle sytt, det vill säga inte BARA a-linje-klänningar och klänningar med krage och rynkad kjol, och lär mig på så sätt massa nytt. Sen är det kul att göra andra glad samt få lite cash hehehe!
 
 

Köp mina jävla saker

Ok inte så många som läser här nuförtiden(SKA bli aktiv igen) men aja här är mina tradera-annonser.
http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=3465906

RSS 2.0