Dyrt och lyxigt

I helgen var jag på stan med en vän och när det närmade sig kvällen bjöd han mig på en helt okej dyr och lyxig resturang, sen gick vi till en helt okej tjusig bar och jag bjöd på dyra lyxiga drinkar. Nyckelorden är "dyr" och "lyxig" samt "helt okej". Tycker jag förtjänar att skryta när jag få uppleva helt okej dyra och lyxiga stunder i mitt fattiga studentliv. SÅDESÅÅ!
 

Distrationer

Ärmlös klänning jag sydde för ett tag sedan
Hej från en tjej som borde göra annat

Du ser mig som en jämlik; jag beter mig som ett barn

Vad vill jag egentligen?
Vem är jag?
Jag vet fortfarande inte.
Efter alla dessa år av psykologbesök och depressioner och andra djupdykningar i mig själv.
Jag är ingen tonåring, men jag känner mig som en, mer än någonsin.
En överskattad tonåring.
Ibland på rätt spår, ibland väldigt osäker.
Det bipolära, det splittrade, tär på mig.

Att skriva universitetsuppsats...

...är för mig att kastas mellan hopp och förtvivlan, men å andra sidan om jag bara gör så gott jag kan blir det nog bra och får jag U kan jag alltid komplettera, så det känns helt okej.

Do you want to come to my party

Idag fyller en vän till mig år. En jättebra anledning att fixa sig extra fint! Ska ha en bra helg med honom och sen nästa vecka måste jag ta tag i uppsatsen ordentligt, fast jag inte vill och har ångest och känner mig sämst i skolan, men det blir nog bra!

♥♥Alla som inte gillar spaniels är dumma i huvudet♥♥

Alltså jag älskar ju spaniel-hundar, de är de finaste som finns och det här kan vara det sötaste jag sett; typ 20 cocker spaniels som vill leka med en karp ♥ Saknar min egen lilla spaniel-gris Pärlan ♥♥♥
 
Btw varför måste man antingen vara katt-eller hundmänniska? Katt och hund ligger på delad förstaplats på min lista av favorit-husdjur!

Make a perfect replica of your life

Här en en av grejerna jag sytt under min frånvaro härifrån bloggen. Den är exakt samma modell som denna, fast jag har bytt plats på färgerna, som ni ser. Sen är den sydd i ett jobbigare tyg. Denna modell snodde jag rakt av från någon webshop, minns inte vilken(snälla anmäl mig inte ok? det är ju inte som att jag kommer sälja dem direkt och då borde det väl vara ok att kopiera?)
 

Öppet

Nu är bloggen öppnad igen. Stängde den pga obehagliga kommentarer. Har ändå inte haft så mycket att berätta, men har sytt ganska mycket jag ska visa här inom en snar framtid!

Snapeee

Typ som Instagram fast för lite mer Kawaaiiiiii-tjejer och killar som gillar barnsliga stickers och glitter ♥ Jag heter Novacaneboy där. Komigeeeeeen det är kuuul!

 

RSS 2.0