Festival

Beställde Way Out West-biljett idag! Och i går natt beställde jag festivalskor och lösfrallor från ASOS för det förtjänar jag!

Freaks of nature

Tre muterade jävla blommor

Midsommar

Var fortfarande lite sjuk under midsommar så jag myste bara på gården. Det är så vackert där att jag dör. Har lite fler bilder som kommer sen.

Pinsamt om ingen svara men..

..kan inte just DU länka någon bild på fina skor som är lite aGnEzzz-style?? Vill köpa skor, men hittar inget fint, deluxe och perfekt alltså. Och det vill jag ha, fina, perfekta deluxe-skor!

I'm ill. You wanna know why? I'm real.

Är lite friskare nu, ingen feber alla fall, men fortfarande rätt dåligt. Nu vill jag bara bli helt frisk och få min pengar från CSN. 
Hittade dessa gamla skor i mitt gamla flickrum här i Sala och konstigt nog har mina fötter krympt sen jag var ca 14-15 så nu kan jag gå i dem utan att dö till följd av att mina fötter pressas sönder för de är för stora. ♥ 
 
 
 
 

Feber

Hann vara hemma en kväll och en dag sen blev jag sjuk. Har feber, halsont och allmänt ont. KUUUUL. Aja skönt att vara hemma så det alltid finns mat hemma och jag kan bli omhändertagen!

Och träffa tusse-hunden! Haha vi matchar och look so good togetheeeer

 
 

Vad jag sytt+ansikte

Är glad nu igen och i fredags och lördags sydde jag på denna blusen. OK den är nästan identiska med en blus från Angelic Pretty pga jag har ingen fantasi :))) Den är helt klart användbar men ska syn en ny också där jag gjort förbättringar i mönstret samt kan undvika de missar jag gjorde på denna

Nej

Vill börja med att be om ursäkt för ett deppigt inlägg. Men jag tycker allt är jobbigt nu. Jag vill bara duga till, men hur jag än gör kommer det aldrig räcka till känns det som. Jag är svår att tycka om, känns det som alla fall och i mitt huvud ser jag flera bevis för detta. Jag är trött på att livnära mig på uppmärksamhet och komplimanger och det känns som att det aldrig kommer räcka med att jag är nöjd med mig själv för att göra mig lycklig. För jag är nöjd med mig själv. Men det känns som att andra inte är det och då börjar tankarna om hur jag ska förbättra mig och bli perfekt. Perfekt så att folk jag vill vara med tycker om mig men som jag samtidigt är nöjd med själv. Det känns och är omöjligt. Allt jag vill är att vara respekterad och omtyckt.
Jag är livrädd för att depressionen ska komma tillbaka. Livrädd för att inte kunna vara självständig längre och att det till slut leder till att jag blir inlagd igen.
Jag vet att det är många som tycker om mig och det är jag så tacksam för. Önskar jag kunde vara glad och nöjd så de inte lider av mig och mitt humör. Skulle vilja vara glad och campy hela tiden.

Little more than a cameo; nothing traumatic when I go

Hej ibland vill jag klippa lugg igen men sen vill jag inte det igen.
Typ två år sen.

Lugnt efter stormen

Den här veckan har hittills varit skit. Måndag och tisdag var jag sjuk, igår låg jag bara i sängen hela dagen trots att jag var frisk(are). Idag har jag haft ångest som varit intensivare än på länge. Grät, låg helt apatisk i min säng och kunde inte äta. Sen sov jag mellan typ ett och fem. Hann göra lite saker alla fall. Boka tågbiljetter, beställa kurslitteratur till min sommarkurs och sy om en klänning.
Känns som det alltid blir så här på sommaren när mina rutiner försvinner och jag kan göra nästan vad jag vill. Men jag vill inte. Vad är det för mening att sy vackra kläder när jag inte kan använda dem? Vill bara till Sala och Västerås nu där nästan alla vänner är. Vill hem till Sala och promenera genom gröna gången med tussehunden, vill åka ut till gården och se ut över åkrarna, sitta i vävrummet och väva och sitta vid pianot och försöka väcka mina forna pianokunskaper till liv. Vill dricka vin i Västerås med mina vänner. Festa. Åka en sväng till Stockholm. Och hoppas att allt det får det att kännas bättre.
(obligatorisk xXlessen_cambildXx)

VG

Fick VG på uppsatsen. Gråter typ av lycka. Efter allt min hårda arbete och mina nervösa sammanbrott skrev jag en VG-uppsats!!!!*skryter om det i alla internets sociala medier*

Become a woman in your own time far, far, far from the virgin vine

Var i Uddevalla hos Cajsa när hon hade hemmafest med sin klass i fredags. Det var kul och fint ♥ Varit igång med saker hela helgen efter det och nu är jag sjuk hejdå

RSS 2.0