Grey velvet

Började på denna empir-inspirerade lilla saken för någon dag sen, men insåg nu att jag inte har tillräckligt med tyg till kjoldelen. Lite trist när man räknat med att bli klar men ajaaa

Rubrik saknas

Fler och bättre bilder på klänningen jag sytt nyligen, med bättre menar jag bättre för er som gillar mitt ansikte. herrå.

Vad skulle jag göra utan sömnaden?

Vaknade imorse ganska arg och ledsen. Drömde att jag var tvungen att umgås med min gamla mellanstadieklass och ha julklappsbyte med dem. Mellanstadietiden tyckte jag var jobbig. Alla tjejerna i klassen var kompisar, men killarna... Att hela tiden bli pikad samtidigt som jag inte riktigt förstod det sociala spelet(detta var innan jag fick min asperger-diagnos nuförtiden känns det som jag hanterar den ganska bra och förstår det sociala till stor del tack vare den hjälp jag fått)var ganska stressande för mig. De bästa dagarna var de dagar då ingen av killarna tilltalade mig, då gick jag hem och var lugn och glad. Det var ju ingen mobbning liksom, mer att jag inte kunde hantera det och att jag inte kunde säga ifrån.
 
Men lugnade ner mig och gick upp och skissade på lite idéer till klänningar jag vill(och förhoppningsvis ska) sy upp. Sen sydde jag klart en klänning jag började med innan jag fick nackspärr och inte orkade sy. Är ganska nöjd, har nästan kommit över min motvilja att sy manschetter. Klänningen är ju nästan en kopia av en klänning från romwe.com jag visat här tidigare, fast utan ränderna längst ner. Sömnad gör mig så jävla lycklig, men inte städningen efteråt lol
Funderar på att sätta en liten rosett där fram men tror jag ska låta bli, gillar den som den är.
Och så lite skisser på kommande projekt(sämst på att rita ok):

Material Guuuurl

Blev olycklig pga nackspärren som fortfarande gör ont så jag åkte ner på stan och tröstköpade två klänningar, två par strumpbyxor, skärp och ögonskugga.(jättebra bild)
 
 
 
 
 
Orkade inte tupera håret idag, ska ändå färga utväxten sen så körde den här frisyren hehehe

Vad som händer..

Just nu går jag mest hemma osminkad och lite ful, pluggar och promenerar. Har sytt lite men idag tog mina sömnadsplaner stopp för jag vaknade med nackspärr och det gör ont vad jag än gör vilket gör mig förbannad för jag har så mycket planer och inspiration, men allt gör ont. Hatar när kroppen hindrar mig från att göra saker!
Innan picknicken-bild i brist på annat. Jag har förresten på mig lösfrallorna jag köpte från asos av märket Mister Mascara(haha älskar namnet) limmet man fick med var helt fantastiskt, så ja, Agnes rekommenderar! herrååååå

Picknick

Var på picknick för några dagar sen där vi drack cider och öl och blåste såpbubblor och jag var väldigt rosa-vit.
 

Jag är Ismael

Här är klänningen jag sydde igår. Den var svår att fota + skulle behöva strykas. Men här är den! Den är baserad på samma mönster som jag använde till denna men jag rättade till den så "barnsjukdomarna"(som en lärare jag hade i sömnad så fint beskrev fel som kan uppstå första gången en testar ett nytt mönster) försvann och jag visste också bättre hur jag skulle sy den för att den skulle bli bra. Sista bilden är en dålig bild på oket och motvecken som är på bakdelen. 
 

No pussy in my program... worldwide

Måste bara berätta om min fantastiska dag! Har varit så aktiv och produktiv så jag är helt chockad själv! Jag har handlat, skrivit på min dumma skoluppgift, postat ett paket, städat, lagat riktig mat både lunch och middag, inget fusk med bara soygurt och flingor här inte! 
Men det bästa är att jag sytt en klänning som blev så himla bra! Klippte ut alla delar igår kväll och sydde klart den idag vilket jag inte förväntade mig för det var en massa detaljer; manschetter, lite olika veck, krage, puffärmar, frackbröst och knappslå och den blev så bra! Har inte varit så här nöjd med något jag sytt sen jag sydde min balklänning i trean på gymnasiet(ett och ett halvt år sen typ?). Ville bara berätta det visar sen lol
 
 
 
 
 
 

Jag är inte rädd för mörkret

Det gick ju bra att gå ensam på Kent! Jobbigt bara att stå och vänta i två timmar pga att folk bestämde sig för att ställa sig upp två timmar innan det började. Men det var fint! Tog typ inga bilder för jag kände att jag ville koncentrera mig på musiken så det blev liksom aldrig läge.

Inside outside left side work the floor Inside outside up top down with more

Hade det fint igår kväll. Imorgon blir det Kent :) hoppas det går bra trots att jag är ensam och typ inte vet vart jag ska haha

Everything is nothing And nothing is ours

Hej så här ser jag ut idag, det är rätt skönt att vara hemma och snart kommer min vän Emil med grillchips och ska laga wok till mig :)))

Mer tyg

Har alltid med mig för mycket packning till Sala och ännu mer när jag åker hem igen. Förutom tygerna jag visade i ett tidigare inlägg fick jag med mig lite annat roligt. Ett 2 meter grått sammetstyg, mörkblått tyg(perfekt till sjömanskostymer eventuellt)och några söta stuvar jag fick av min gudmormor. Sen ägnade jag mycket tid åt att slakta gamla fula kläder från flickrummet på deras blixtlås, som annars är en sådan trist sak att lägga pengar på. Rev även av en spets och lite rosetter!
 

inget egentligen..

...men jag har haft panik över min bloggdesign så jag gjorde en ny lite stilrenare(lite) och har inte panik längre hejdå!

Dress you up

På onsdag åker jag hem till Göteborg igen. Känns både bra och tråkigt. Har inte hunnit med allt jag skulle velat göra under min vistelse här. Har till exempel varit för snål och lat för att åka till Stockholm. Seriöst. Om jag bokar tidigt i förväg kan en resa Göteborg-Stockholm kosta mig lika mycket som en resa Sala-Stockholm!!! Men har haft det jättetrevligt men saknat symaskinen. Har hittat så mycket fina klänningar och jag är väldigt inspirerad att sätta igång och sy direkt när jag kommer hem! Och på lördag är det Kent♥ ! Känns lite otäckt eftersom jag ska gå själv, har aldrig gått ensam på konsert förr haha, jaja hittar förhoppningsvis någon att prata med innan(eller inte mvh socialt efterbliven) Här är lite fina bilder jag inspireras av eller ska kopiera rakt av när jag äntligen får återförenas med symaskinen igen haha:
 
Allt är typ från Asos.com Romwe.som och Nelly.com

A heart is not for breaking It's for beating out all the life it needs to begin

Har haft en jättebra helg på gården och hittade massa tyger på secondhand i Köping♥ vet inte hur jag ska få plats med allt i väskorna när jag ska hem, men det får framtids-Agnes lösa.
Här är tygerna alla fall!
 
 
Kort beskrivning av alla tyger: Ljusblått typ gammalt dräkttyg, svart+vitt=fint, mjuk vit bomullsgardin med fina spetsar, roligt retrotyg, mesblått med broderier.
 
 
pössherrålol ps allt blir så fult här i bloggen borde ändra designen men orkar inte ok.
 

Funk soul brotherWe've come a long long way together, Through the hard times and the good

Igår träffade jag Victoria och Robin det var jättekul, har saknat dem!
 
Men sen när jag satt på buss 569 hemåt, bussen jag pendlade med i 1½ år innan jag fick lägenhet i Västerås, tänkte jag på hur långt jag har kommit, inte bara sen ettan i gymnasiet utan bara sedan förra året. Så jag satt på bussen, fin av vin och tänkte Agnes, we've come a long long way together.
 

Fett me soft

I torsdags åkte jag lite spontant till Västerås. Det var jättekul att träffa baby-Marie igen, har inte sett henne sen julas tror jag? Aja så fick jag se Adrian Lux också omg dröm som gick i uppfyllelse! Skoja visste knappt vem det var bara att hans musik var dansvänligt, men det var kul osv. Ett par bilder snodda från Marie ok.
Finaste Cajsa!
Haha äckligaste svettbilden på mig under Adrian
Mindre äcklig Agnes med Cajsa
MARIE <3

RSS 2.0