They seek him here, they seek him there, His clothes are loud, but never square

Fick min ebay-klänning så himla fort!! Köpt från säljare lovelyladycloset, de har ganska mycket fint och billigt. Trodde det skulle ta jättelång tid för det stod något sådant i beskrivningen, men det gick ju jättefort! Dock har inte mitt IPhone-skal kommit än, tror inte jag kommer få det lol.
Annan säljare som är bra är
runnickyrun som jag beställde mina lårhöga converse av.
De kom hem till mig på kanske en vecka efter jag beställde, typ.
Denna säljaren erbjuder även rosa converse-style knähöga skor i PVC haha love it!

Mitt fabulous liv som student

Idag har jag sovit till halv ett, funderat på att sy och varit på Starbucks med Sara. LIVET <3


The future of the future will still contain the past

Hej har börjat Historia B nu och det är jättekul och bara två lektioner i veckan.

Pyssel

Har haft en ganska passiv månad på den kreativa fronten, eller ja alla fronter. Men jag har färgat ett par skor! Fick de här roliga skorna av min vän Sara någon gång. Fina, men jag är inte så peppad på lila så jag färga dem, svarta of course lixom!!!! Det är någon slags fejk-mocka så jag visste inte hur jag skulle gå tillväga men hittade en skoputs med pigment som jag hade liggandes, testade och det funkade!Samlingsregering

Skrivit tenta idag nio till fem OBS ingen överdrift, precis så gick det till när jag slängde ihop två lite efterblivna texter på 8000 tecken vardera. Har typ träningsvärk i kroppen nu? Haha. Imorgon börjar båda min kurser samtidigt. Är pepp som fan!! Behöver fylla mitt liv med någonting annat än sova och inte sova. Sen kommer Sara tillbaka!!! Skrev bara ett textinlägg för att det här inte får plats på twitter, ok?puzz

ebääääy

ebay-köp. Blev så bortskämd av den snabba leveransen av de lårhöga conversen att jag blir lite otålig, alla fall på IPhone-skalet som jag beställde i början av januari, men men!


OK

Förra inlägget lät fett deppigt, men jag hade jättekul!!

Power-up

Bitpop-kväll i fredags. Förfestade själv.

 


I could sleep for a thousand years

Är så jävla trött hela tiden!! Vår-trötthet, hur botar man? Testat promenader, stå i solen på balkongen, kaffe, tvångsaktiviter(städa etc), äta mycket mat, äta lite mat, äta nyttig mat, äta godis men allt är bara blöööööö. Kan inte koncentrera mig alls på pluggandet, sömnad eller någonting. Kan inte sova ordentligt heller.

20 (systemetsystemetyeahyeahyeah!!)

Fyller 20 idag! Är sjuk och har mensvärk. Ska sova och äta hela dagen

David Bowie

Han fyller år idag. Jag älskar Bowie. Bästa låten är Station to Station. Och Five Years som jag typ gråter när jag hör. Och Time. Modern Love är härligt poppig. Ska sluta, kan hålla på i evigheter med att lista bra Bowie-låtar.

Realisation

Köpte förresten det här tyget två meter för 100 kronor på Panduro. Har spanat in det länge. Synd att jag saknar sömnadsglöden för tillfället. Vill sy toppar istället för klänningar, men det är svårt då min maskin inte vill sy knapphål längre. OK går ju med blixtlås med, men hur kul är det? (Svar: helt okej kul!)

slow, slow, slow, slow,...

Segt inför sista tentan på A-kursen. Min studieteknik: läsa 60 sidor om dagen. Sen börjar B-kursen och Allmän språkvetenskap. På tisdag fyller jag 20. Alla mina vänner är i Västmanland/Dalsland eller pluggar inför tentor då haha. Har föreläsning på födelsedagen också KUL. Den här veckan har jag haft två föreläsningar och jag har försovit mig till båda två. På födelsedagen funderar jag på att tröstshoppa för pengar jag inte har.
Jag har alla fall min fina personlighet och mitt utseende!
XOXO Deppiguuurl_snart20år

1934

Bilder från en gammal tidining från 1934 som jag fick av en praktikhandledare jag hade när jag gjorde praktik i gymnasiet.(Hade massa praktikplatser, denna var den bästa!)
Här är några bilder från tidningen alla fall. På många sidor finns även små franska beskrivningar av kläderna i snirkligt typsnitt<3 Allt var lite tjusigare förr.

RSS 2.0