Thanks; I'm fine!

Mitt ansikte idag. Ska snart till skolan och där ska vi lära oss att läsa gamla handstilar, paleografi, svåraste någonsin. Sara och jag fick till exempel boförteckning till boftehking. (måste verkligen ha en ny plattång, min 99:- från Jysk är inte den bästa om man säger så...)

halvmissnöjd

Har sytt klart denna klänning igår. Vet inte om jag gillar att jag gjorde kjol-delen i tyll, det var ett helvete att sy i hatar att sy i tyll, det skrynklar så förbannat!! Blev väl helt ok, men i värsta fall har jag stjärntyg så det räcker till en till med annan kjoldel haha. Är så kul att sy när man märker vilket tempo man fått upp om man jämför när jag sydde saker i skolan(gick mode&design heter nog textil&design nu) och man orkar vara noggrann! Om jag tröttnar på historia ska jag nog läsa på tillskärarakademin, men tycker historian är sjukt rolig just nu! Livet <3

Märkte dessutom att jag sitter och gör duck-face när jag koncentrerar mig …

Ful i håret som satan, skyller på dryg dag på käkkirurgin..
Det är tyget är på överdelen
Ville få kjolen att likna denna, men det blev inte så bra, kom dock på vad jag borde gjort för mer volym, men min kjoldel blir finare när jag stryker den(förlåt webshoppen jag tog denna bild ifrån men jag minns faktiskt inte vad du heter):

Gåvor

Sara har varit i England och sett Brand New och kom hem med denna klänning till mig! Älskar den!
Sen har jag fått Essential X-Men av Sara, massa Uncanny X-men-serier samlade <3
Fick även ett tyg av mami när hon var här och hälsade på, hon har vävt det själv!

Prick-mani!

Prick-mani fortsätter, måste bara visa finaste koftorna jag hittade på Lindex. Hade letat efter såna på eBay utan framgång och så hittar jag de bara nere på stan! Köpte båda direkt, de är så perfekta.
Bilder från Lindex.com

Kent♥

Bokade biljett till Kents Göteborgspelning i morse!! Kanske det bästa svenska bandet någonsin ♥ Haha minns när jag var liten och lyssnade på Kent i smyg för att alla mina vänner lyssnade på hardcore och metal lol ville ju bara passa in!!

♥ (mer från i fredags)


Asso saker gör dig inte lycklig, men det är en bra början

Klänning jag slängt ihop samma modell som den här Fast med ett simplare mönster.
Sen skorna jag fick av Cajsa:
Och så kom ÄNTLIGEN mitt mobilskal jag köpte i början av januari

Fest hos Agge (med Västerås-vännerna)

Åh vad kul jag haft! Hoppas mina vänner haft det med ehheeh! Kollat på Hanna Montana, Camp Rock och High School Musical haha och festat! Fick ett par jättefina skor av Cajsa också, ska visa dem, lol min blogg håller på att bli en halv-kass modeblogg..Bilder alla fall. Förlåt mamma, men jag fest-röker..(en bild är victoria, den på crewN):

Sånt som händer liksom

I brist på annat, lite IPhone-bilder:

"hon skrev liksom tummen upp tummen upp för vadå? att döda oss?"

Mina vänner från Västerås kommer på torsdag ok!!

Echo and the Bunnymen

Typ det enda jag lyssnar på just nu

Hide and seek, cloak and find, all the colours in your mind, tied together, sunday's clown, traced and feathered, laced and bound, it's you now... yeah, everybody's looking for you now... yeah


Klänningar

Här är ett par klänningar jag sytt som jag inte visat på bloggen. Den första är en kopia nästan rakt av av en klänning jag hittade när jag googlade dotty dress i somras och jag minns inte var jag hittade bilden så jag kan inte länka till orginalet. MEN det var ju länge sen så va fan. Hålet fram ska vara hjärtformade, men är lite misslyckad. RÄtt nöjd med den ändå.

Den andra är ju inte så speciell, något jag slängde ihop på en kväll.
När jag ser bilderna tycker jag allt sitter så fult. Har blivit smalare, allt jag sydde i somras är nästan för stort. Eller så drar jag bara in magen när en kamera kommer fram, vet ej.

You're putting the 'no' in november

Hej, har fått tillbaka mitt maniska crazy go-getter-attityd. Fått så mycket gjort att det nästan tar ut min lata januari(nästan) Här är vad jag slängde ihop igår till exempel:
Tyget till överdelen är tunn, tunn manchester! Om man gillar manchester, svart-vitt, prickar och sömnadsvänlig tyg är detta perfekt. Väldigt enkelt och snällt att sy i.

RSS 2.0