Won't someone give me a gun? Oh well it's for my brother

Konstig fredag och lördag. Träffade Karolina och det var jättetrevligt, sen när hon åkte kändes allt bara jobbigt. Gick och la mig tidigt, tog sömntabletter, sen var jag trött hela dagen igår och sov i stort sätt hela dagen. Känns som ett stort slöseri och jag hatar att allt hela tiden går upp och ner. Minsta töntiga motgång och jag bryter ihop, just när allt känns bra.
Fina fina Karolina!

I lit your baby on fire

Så här trista saker syr jag nu för tiden. Har så trista tyger hemma och vet inte om jag har råd att köpa så mycket nytt. En sak jag tänkt att jag skulle kunna göra är att ta de tyger jag har liggandes och sy roliga kläder av och försöka sälja. Men då kommer jag bli galen för jag vill att det ska vara fint och noggrant sytt och jag vet inte vilka priser man kan sätta, vill inte att det ska gå plus-minus-noll, vill ju mest gå plus, men inte typ ta alldeles för mycket betalt. Så jag kanske inte vågar lol tänker mest högt nu.

Här alla fall mitt senaste verk ALLTSÅ TYGET SKRYNKLAR SOM FAN SÅ JÄVLA FULT DÖR SER BÄTTRE UT IRL MEN KAMERAN GILLAR FEL OCH BRISTER:

hEJDÅEvery day's an endless stream of cigarettes and magazines

Idag har jag gått på stan och varit arg. Seriöst allt och alla ansträngde sig verkligen för att provocera mig. Så har det varit hela dagen, utom butiksbiträdet på H&M som tog betalt, hon var jättetrevlig. Det är skönt med lite omväxling, för det mesta tycker jag de som jobbar i affärer i Göteborg är ganska otrevliga. Annars har allt provocerat mig.
Kom hem med en klänning för 75:-. Sen var jag fortfarande sur så jag beställde två väskor från http://www.yesstyle.com/en/splash.html . Har typ aldrig haft vettiga väskor och nu börjar min schackrutiga tygkasse gå sönder och min Svenska Kyrkans Tidning-kasse är borta <//3 förlåt Jesus!!!
Haha vad töntig bloggen börjar bli(har varit ett tag?) lol

Little tea party

Gjort en ring av ett fat till en dockskåpservis. Annars kretsar min vardag kring kolera och Futurama. Sen peppar jag "Jag är inte rädd för mörkret". (är jättetrist och postar typ samma sak som jag gör på min instagram, vet lol)
Resten av servisen, ska väl också bli smycken är tanken
Kolera(bild från Bernt Talleruds bok om kolerans framfart i Uppsala från början fransk tidnings-illustration)
Puss&kram //Ismael Kentsson

Rutor, rosetter och hjärtan!

Fick mina skor idag! Jag beställde de i måndags och skulle egentligen fått dem igår men var inte hemma när ubs var här. Alla fall; det är snabb leverans! endless.com ska köpa alla skor därifrån haha

Dancing is forbidden!

Kuuul att komma hem inse att det är lite för ostädat, att folk varit inne och installerat någon bredbandsgrej jag kommer behöva betala för i framtiden? Har redan hög hyra, förtjänar jag inte att internet ingår? Luktar lite instängt också. OK det är ju lätt fixat men ändåååå. Sen tror jag det är sport på tv eller något för mina grannar skriker då och då.
Hade en trevlig tågresa alla fall, Sara åkte samma tåg som jag hit. Haha dör har ont i ansiktet för jag skrattat så mycket.

■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■

Beställde finaste skorna idag(endless.com). Så söta att jag dör♥:

Hej

Imorgon åker jag tillbaka till Göteborg och fortsätter gosa med uppsatsen där. Har kommit loss ordentligt nu och det känns riktigt bra. Känner mig sjukt ofestlig för tillfället, allt jag vill är att titta i död-böcker och lyssna på Blümchen och att det ska bli näst-nästa helg.

Nine million rainy days

Hej allt går skit/fantastiskt! Beror helt på när man frågar mig de senaste dagarna. Måste få tag i kuratorn om hon kan prata med läkaren om att höja min medicin igen, men kan inte höja den för mycket så jag blir sjuk igen och kanske måste byta medicin då och det är påfrestande...yadayada

Uppsats-status: Ibland helt ok, men ofta ganska dåligt. Har lagt ner ambitionen att skriva något riktigt bra, nöjer mig med halvokej. Bara jag får G liksom så jag får börja C-kursen.
På tal på inget så köpte jag skor för tio spänn :))))

Keep on truckin like a novacane hurricane

Klar med hemtentan och bra idéer till uppsatsen. Så just nu är det bra. Få se hur länge det håller i sig. Hoppas det håller i sig i 9999999999 år...men antagligen bara en någon dag :)))))

I'm going back home with my gold chains swinging


If you can take it, I can take it,..and we're moving, so movingMå min garderob aldrig sluta växa

Vet att jag inte är en sån blogg som visar vad jag köpt, förutom mina eBay-köp. men funderar på att testa det i större utsträckning pga kul att provocera folk som inte gillar "mode-bloggar". I alla fall; det bästa i världen är KappAhls barnavdelning<3 om man är xs/s, vissa passar även m ibland(jag är allt mellan 34-38, xs-m), funkar 170 cl jättebra! Har till och med kläder i 164 cl som passar, men det är ju olika, vissa plagg är mindre osv. Barnavdelningar har mycket spexigare och billigare kläder än vuxenavdelningarna, och jag är särskilt förtjust i KappAhls som sagt. Det här köpte jag alla fall:
Sen fick jag min blus jag köpte på eBay för ganska länge sedan idag(säljare 2010tenten):
MVH crazy-konsument_GuuRl

If you were really smart you'd know what to do

Sååå nu är jag peppad på b-uppsatsen igen! Allt går upp och ner i mitt huvud...
Folk säger att jag har för höga krav på mig själv, men det tycker jag verkligen inte jag har. Å andra sidan är det kanske något som någon med för höga krav på sig själv skulle tänka? Jaja kommer vara glad om jag lyckas slänga ihop en bara helt ok b-uppsats och det kommer jag göra!

Du ger mig inga löften och du ställer inga krav för att du vet exakt vad jag klarar av

Fin fredag/lördag. Nu är det söndag och jag drunknar i självömkan, oro och mens.

RSS 2.0