"..då kom sångaren ut från toaletten med vitt pulver under näsan och längst fram stod en massa tjejer som såg ut som dig och skrek"

För att yta inte är allt, men ibland känns det som allt jag har.

Var har du varit hela mitt liv? I tvättstugan...

Morgonens soundtrack har varit Elliot Smith, Nick Drake och lite Cirkus Miramar. Muntert gäng. Alla tre har jag börjat lyssna på för att två snygga vänner lyssnar på dem. Det är ju faktiskt roligare att gilla musik som snygga personer lyssnar på. Tack Sara(Smelliot Emith och Dick Nrake) och Emil(CM).
Tänker avsluta med en av Saras bästa ordvits: Patti Smith -> Smatti Pitt (förövrigt brukar Conor Oberst gråtrunka till Patti Smiths Horses. True story)

Vi ska alla skratta och dansa ut i den ljumna sommarnatten

Jag försöker omge mig med söta och glada ting. Rosa, spets, prickar, rosetter. Dels för att jag gillar det, dels för att jag tror att det ska dämpa allt som gör ont. Ångesten över,.ja, allting. Sommaren trycker ner mig. Känns som medicinerna inte har någon effekt. Känns som jag faller neråt igen.

hej...

igen...

Oh, your pain will be my fun. Look out, Look out!


I heard you jumped the fence I'll call you on the weekend

Lite vad som hänt.
jag - tyg - marie - pro-ana-boiii - Vic - från mitt fönster

Barbie kom med oss!

Victoria tog världens bästa bild idag.

Always stay sweet


Temple of Love för en tid sedan


Valborg

Inget jävla festande här inte. Hade en familjär sammankomst. Alla fall, älskar tavlan och lapptäcket. Det är min gudmors syster som gjort dem och hon är en stor inspiration för mig. Fantastiskt fint. Sen satt jag i en hammock med uppdragna axlar och hade fula naglar.

RSS 2.0