‎"Om jag var ett land, ja, då skulle du för det första erövrat mig, men pasta skulle vara nationalrätten"

Måndag-tisdag var fina dagar! Ville bara säga det.

Buttercup-midsummer

Midsommarens finaste ord: Buttercup och Näverkärret, eller jag nk är en plats men who gives a flying fuck som de säger over there?!
Varför heter det förresten RÖDklöver när den helt uppenbart inte är röd ute mer djup rosa-lila? Fanns det bara trefärger när växter namngavs? Typ Halmgul, olika nyanser av smuts och röd? Lika så blåklockor, oftast mer lila(men blir blå med min kamera för jag inte orkar ändra ljusinställningar). Kanske är föroreningar.
Retardo

Spetsar å prickar å skitVi var hos Marie en gång. Det var kul. Alla barnen åt fin mat utom Robin, han åt Dennis-korv.


Slow, slow, slow, slow

Packar ihop min lägenhet. Vill bara att flytten ska bli klar och få inreda mitt rum, få upp mina symaskiner och börja sy hela sommaren. Åka en sväng till Göteborg. Komma på var jag vill plugga eller om jag vill plugga på distans. Om jag ens kommer in någonstans. Deppigt allt låter men jag är bara trött.

Arbetsgång.

Sydde en blus. Hittade INGA fina knappar, varken hemma eller på stan. Försökte måla knappar. Färgen blev klumpig och knapparna blev fula. Nöjde mig med tråkiga vita knappar. Den blev klar. Såg ut som en jättebebis. Slut. Hejdå.

TRÖTTLEDSENLIVRÄDD


SommarN

"Vah fula klänningar dom haaaar!" - Random brud om min klass studentklädsel. HAHA det var kul. Men allvarligt: FÖRLÅT. Vi skulle haft alldeles för korta fodralklänningar istället, vita såklart. Blommigt och prickigt är inte helt okej.
Skämt åsido, det är inte okej att vara otrevlig på studenten.
Nu var det väldigt länge sedan jag tog åt mig av random påhopp, det här provocerad mig bara för att jag kanske också tycker det är otäckt och lite bitterljuvt att ta studenten men jag vet trots det hur man är trevlig och beter sig bland folk.
Det var allt. PUUUUUUUUUUUUUSSS (eller inte)

News flash: knappast indie. Knappast hippt. Fuck you.

Nu blev det deppigt!!
Nu tänker jag lägga ut bilder på mig själv, för jag kommer alltid ha mitt utseende. Om jag inte får en tredje eller fjärde gradens brännskada det vill säga.

Vad jag gör för att förtränga studenten

Jag syr och ser dokumentärer om Islam. Snart klar med en klänning jag började på idag. Islam är så fantastiskt intressant. Muslimska länder låg länge långt före Europa i kunskap om teknik, medicin och arkitektur.
Den Uzbekistanska astronom Ulugh Beg/Ulug Bek har tydligen sagt, någon gång på 1300-talet, att

”Religioner skingras som dimma. Imperier förstör sig själva. Bara vetenskapliga upptäckter håller i en evighet.”

Det tycker jag var vackert sagt.


The future's so bright I gotta wear shades?

Snart är gymnasietiden över. Snart börjar min långa resa mot att bli en puttrig akademiker. Eller vad fan jag ska hitta på nu. Det blir säkert jättebra. Kommer sakna studentlägenheten. Kommer tycka det är jobbigt att lista ut var jag ska tag vägen nu.

 He's my thing


"Men min väska då? Det får plats mer än man tror i den!"


ZE ROBBINATOR IZ NAT AMJOSTD. ZE ROBBINATOR IZ ZAD INDEED

En av de finaste bilderna. Visar känslan inför idag, Crazy/Spexy/Cool!!! PEPPEPPEPP!

RSS 2.0