All of her lovers all talk of her notes and the flowers that they never sent

Detta har blivit en skrytblogg där jag mest visar upp kläder jag sytt. Jag är gullitussig, adorable, prickig, rosettig och smalare än Elsa Billgren.
I alla fall, denna klänning sydde jag efter att ha sett Pretty in Pink.


Tacksamhet

Är tacksam för att jag orkar sy så mycket, ligger ganska högt upp på bostadskön, har fått tillbaka läslusten och börjat läsa Brott och Straff(av Fjodor Dostojevskij om ni är efterblivna och inte visste det).
Det var allt.

Den tyska roboten och Viccy W

Hade fint med Vic och zien Robinator(!!!) Drank and smoke and prata skit om alla som inte var där(Cajsa) and spanade efter rika personer som gömt guld under sina träd

▲Medusa!!!♥

Piercade om mig i överläppen, var ju tvungen att ta ut den för min mun blev dödad av visdomständerna yada inflammation yada yada!!
Nu är den tillbaka!!!♥ Nu har mitt ansikte balans igen♥(och alla älskar webcam-bilder):
Precis efter jag piercade medusan första gången,...so pink;
Och dagen efter när det svällde upp haha älskar läppen, blir pepp på läppförstoring nästan(och jag plutar inte ens med munnen!):

Sweethearthoneypieloveunicorn

Hitta plastrosor i lila som jag målade med nagellack och gjorde örhängen av. Jag är så förbannat jävla pysslig och adorable♥

Dotty, dotty dots

Skulle sy en enkel klänning i prickigt med krage. Lite för kort och lite mer blev det.
Ville bara visa örhängen jag gjort av knappar.

Alla är ytliga utom jag

Har hört mycket och litet om filmen Donnie Darko som jag bestämde mig för att se imorse. Hur kan jag ha hört både mycket och lite om den? Jo, för folk runt mig har pratat om filmen, men jag hade ingen aning vad den handlade om tills jag nu såg den. Inte för att jag är dum i huvudet utan för att det enda folk har sagt till mig om filmen är typ: "AMEN ASSO KANINEN ÄR FETT LÄSKIG!!!!" eller "Han som är huvudperson är så snyyyyygg!!!". Well, ungefär så har folk sagt.

Men ingen har berättat handlingen, om den har fint soundtrack eller om skådespelarna är BRA(inte snygga, BRA) etc etc. Sånt som kan vara kul att veta, till och med för mig som inte gillar film.

Det jag vill ha sagt är 1: Alla är ytliga utom jag och 2: Kaninen är inte så jävla läskig.
Men den var väl bra och intressant.
Blev lycklig när The killing moon med Echo and the bunnymen var med♥
Blev ännu gladare när denna låten var med:

01:17

Hatar att hitta en låt som det inte går att lyssna på för den träffar så rätt och den får mig att gråta. Särskilt när den är bra. Känsloorkanen Åkerlund. Dåligt liksom!

For a pretty boy you look like shit

ööööööööööööh

Nu händer det

Kom in på Göteborgs universitet. Steg ett mot Mastersexamen i Historia(!!!) Kom nyss hem från Götet, myyyys. Där kom jag på sanningen om Gud och lite mer om mig själv. Flummigt indeed.
Saknar överläppspiercingen(medusa är ett fult ord) SKA göra om den. Kanske nästa vecka.
Annars? Yuksek skivan kom. Trodde jag. Istället fick jag en skiva som hette Wiener Melange med en långhårig fiolspelande typ på framsidan. Dåligt CDON. Just nu lyssnar jag på Broder Daniel och den här låten:
Puuuuss (Queerfags...)

Let's face it...

..jag är sömmerska, inte designer. Jag ÄLSKAR prickigt men hatar 50-talet, ser ni problemet? Prickar blir alldeles för lätt 50-tal. Letar designer som inte alls ger det känslan. Jag vill ju vara Strawberry Switchblade-prickig! Fuck pin-upor och äckliga bilar, jag vill ha 80-tals prickigt, crazy-woopi-doodle med rosetter och shit!
VET ATT JAG TJATAR OM SS MENDE ÄR SNYGGA INDEED OKEJ?
typ sååååhär är min stil i en bild

Hur kunde jag drömma om att förena alla mina riken då jag inte ens kan få mina klockor att slå samtidigt?

Vissa saker får mig att önska att jag var en del av något större. Men sen kommer jag på att det inte är så kul.

Saker man gör

När jag är pysslig och bra;
Har jag sytt
Vagabond-skor på rea som jag sydde rosetter på. Perfekt modell, inte någon beige-äckliga sula under och fotriktiga. Skorna bredvid är work in progress, målat dit prickarna för hand och ska sy rosetter till de med.
15 kronor gav jag för denna.

alright...DISAPPOINTED!!!!!!!!!!!

FRUSTRERAD. Har ritat mönster till en överdel fyra gånger, sytt upp tester och det blir fel, fel, fel! Okej, har typ kommit på hur jag ska lösa det. Men nu är jag matt av besvikelse. Tre års sömnadsutbildning och allt jag kan är att sy rosetter(okej överdrift, jag är pretty good annars). Nu kan alla ni 6 läsare gotta er i min skadeglädje om ni gillar sådant. Det förtjänar ni♥. Själv har jag bara varit skadeglad tre gånger i hela mitt liv. Jag är en fin människa.

Thanks, I'm fine but I've nothing to you

Jag har tidigare i veckan beställt Yukseks andra album ”Living on the Edge of Time”. Trots att skivan inte kommit har jag inte kunnat hålla mig utan har lyssnat igenom den flera gånger via Spotify(som jag föredrar att undvika annars). Jag är glatt överraskad.

 

Yukseks debut, ”Away From the Sea” var lekfullt, nästintill barnsligt och mycket dansvänligt. Ett roligt album helt enkelt. Men ”Living on the Edge of Time” har ett helt annat allvar i sig. Fortfarande dansvänligt, men mörkare, tänk New Order(eller New Musik om någon levande människa nu känner till/kommer ihåg dem).

Yuksek leker fortfarande med ljudet, men i en ny riktning. ”Living on the Edge of Time” är mindre club, mer pop, mer fokus på texterna än på föregående album.

 

Låtarna ”White Keys”, ”Off the Wall” och ”On a Train” har jag redan fastnat för, men jag känner att hela albumet har många låtar som jag kommer förälska mig i. Albumet som sammansättning älskar jag redan nu. Jag älskar Yukseks franska engelska. Jag älskar, helt enkelt.

 

Annars har jag fyra skivor av Cirkus Miramar som ganska nyligen anlänt till min skivsamling som spelas flitigt i flickrummet.

 

Tillsammans med ”Living on the Edge of Time” kommer även Hot Chip – ”The Warning” med posten. Jag har alltså massa att lyssna på. VAD KUL FÖR MIG.

 


RSS 2.0