KappAhls barnavdelnings mellandagsrea <3


I blinked once and it was gone

Ska göra en inte alls ambitiös årssammanfattning: Året startade piss. Försökte ta livet av mig i april/maj blev det bättre och sen har det bara blivit bättre och bättre. Tagit studenten, börjat på universitet och flyttat till Göteborg. Fått godkänt på alla tentor och lärt mig förstå världen lite bättre genom en tillbakablick över mänsklighetens historia. Nu mår jag förbannat bra! Håret har blivit större och större. Ska fan GIF mitt ansikte genom året som gott ikväll. Är nämligen sjuk och tänker inte göra något särskilt ikväll. Den enda plan jag har är att kolla på Twin Peaks. Kolla eBay efter roliga saker att köpa för min födelsedagspengar jag kommer få. Typ så. puzzz, 2012 kommer bli super!

Jesus Christ's birthday

Mm trevlig jul! Förutom själva firandet har jag legat mycket i sängen och kollat på The Office och Twin Peaks..Sköönt!
Fått fruktansvärt fina julklappar! En IPhone, muminmugg(min femte) mönsterkonstruktionsböcker, Kanebo-concealer+primer+puder för 500:-(UNDERBAR!!) med mera!
Men bäst har ändå varit att träffa familjen och vänner ♥
Typ världens fulaste bilder, men det är ju mörkt som i en jordkällare överallt!!

Home is where the heart is

JAA får åka hem!! Trött på Göteborg, vi behöver lite tid ifrån varandra känner jag. Får träffa mina fina vänner idag också som jag inte träffat på megalänge!! Glaaad!


Since Yesterday

GIF:at videon till Since Yesterday med Strawberry Switchblade♥

Hejhejhejkram


Sparkle, sparkle!

Vet inte vad jag ska göra på nyår. Sitta i en kall stuga eller på ett berg. Är alla fall bered, har sytt en rosa jätte-bebis-prinsess-klänning som jag sprayat med glitterspray.
Huvva måste stryka den ordentligt, skäms ju nästan.

Pancake-face

Städade min sminklåda idag. Kom fram till att jag inte behöver köpa puder på cirka två år och sen fattar jag inte hur jag kan ha så mycket färgglatt smink?! Har ju mestadels varit svart&vit i min sminking. Blir alltid förvånad när jag ser andra människors sminksamlingar, hur klarar de sig med så lite?? Jag tycker jag inte har sååå himla mycket egentligen-.....
Det här är dessutom bara hälften av allt mitt smink, alla pennor, mascaror och penslar är inte med. Alltså hur kan jag ha så mycket lila smink? Jag gillar ju inte ens lila så mycket.
Sen blir alla bilder pissfula för det är så jävla mörkt dygnet runt. Alla mina lampor går dessutom sönder en efter en. Lever i en krypta känns det som.

Grååååått

Sydde klart klänningen, den blev ju nästa som bilden jag inspirerades av fast med mindre detaljer. Inga manschetter, inga fickor, ingen knäppning fram. Sen hade jag ett lite fulare tyg att jobba med. Lat copycat haha. Har inte ens provat den än haha, men är väl ganska nöjd. Så jävla mörkt också, går knappt att fota heller. Alla fall... Inspirationen:
Min tolkning(min har alla fall snyggare rosett..)

I had a friend who changed his name but couldn't change himself

Köpte Bright Eyes - Noise Floor (rarities: 1998-2005) fast jag inte har råd egentligen. Borde köpa mat för jag har råkat frysa all min mat genom att justera tempraturen i kylen = massa förstörd mat. Men men! Den är bra och har finaste omslaget.
Annars har jag upptäckt åter igen vilket genialt album Suedes självbetitlade album från 1993 är. Tar även ut mina tonårskänslor med Chevelles Point#1.
Och ska som alla andra nämna att det ska bli kul med nya Kent-albumet i vår. Funderar på att gå när de spelar här i Göteborg <3

Det blir bättre!

Nu känner jag att jag vill börja skriva om viktiga saker här. Finns några sådana inlägg under ”personligt” men vill skriva fler. Känns så ytligt när allt handlar om mitt ansikte, mina kläder och mina snygga vänner.

Det som får mig att vilja skriva är att jag blir så fruktansvärt ledsen när jag märker hur många 13–15-åringar som mår så dåligt. Hittar så många bloggar v flickor som har ont i själen och jag kastas tillbaka till när jag var 13 och hamnade i min första depression. Jag gick inte i skolan i sjuan och bara från och till i åttan. Började äta anti-depressiva, Fluoxetin eller Prozac som det också heter redan när jag var 13. Jag låg hemma, allt kändes totalt svart och omöjligt. Tack vare att BUP i Sala tog så bra hand om mig, att mina föräldrar var så stöttande och medicinen blev jag dock frisk till slut. Efter det hade jag en lugn period men sommaren 2010 blev allt hemskt igen, massa panikångestattacker. Då fick jag diagnosen bipolär och började äta medicin mot det, Lamotrigin. Var på psykakuten flera gånger och blev även inlagd en vecka. Det blev bättre efter det, men våren 2011 började panikångesten igen och tog till slut lite för många sömntabletter och fick åka till sjukhuset. Blev helt bra sen när jag kunde avsluta ett kapitel i mitt sociala liv och jag kände mig väldigt befriad. Det var en kort sammanfattning av vad jag upplevt. Nu mår jag väldigt bra och tycker om mig själv. Det känns jobbigt ibland, men det gör det för alla då och då. Jag fortsätter ta mina mediciner och jobbar vidare med mig själv.

I alla fall, när jag läser om dessa flickors tankar är min första tanke ”Det kommer bli bättre!” men sen kommer jag på att man lätt drabbas av återfall så som jag gjort, eller så kommer de alltid känna den där ångesten som skaver i maggropen. Ibland kan jag fortfarande fråga mig ”varför?” och ”kommer det någonsin bli bra?”.

MEN! Svaret är faktiskt ja, kommer man ur en depression kommer man bli starkare och man kommer hela tiden lära sig att hantera sig själv och till slut bli vän med sig själv. Det är värt att leva och försöka. Det kommer vara värt det när man tittar tillbaka och märker hur man utvecklats. Det kommer vara värt det när världen åter igen blir starkt färgad och det onda släpper. Det var värt det när jag till slut gick ut högstadiet med bara MVG och VG  Det är värt det! ♥


I was much to young back then baby, just a kid And it just seemed I stayed that way no matter what I did

Har äntligen kommit igång med att sy efter en vecka präglad av diverse av dödssynderna. Julmys, frosseri, drickande och bara helt vanlig lättja. Cajsa har varit här det var myyyys och festen o s v ♥♥♥♥

Sömnadsplaner

Har så mycket fina tyger som bara ligger och väntar. Det här blå med vita prickar i mesh till exempel. Känns spontant som ett kjol-tyg, men jag funderar på om man kan göra något roligare. 
Har även ett grått, stort tyg som jag vill göra något i den här stilen av. Det är så kul att sy sjömanskragar! Och den här klänningen är så fin!!

Fin dag!

Vad trevligt att jag blev veckans blogg på en av mina favoritbloggar En flicka som är stark! Glad Agnes!

Har haft tenta idag och är sjukligt trött och förvirrad, men här alla fall är en väska jag gjort i lappteknik nu i helgen. Älskar lappteknik, trots att jag inte kan(orkar) göra så mycket mer avancerade saker än så här. Haha var tvungen att klippa bort mitt ansikte p g a konstigt.

Soft as snow but warm inside

Så jävla dåligt sydd klänning, gjorde typ allt fel. Svårt med sammet. Ser helt ok på alla fall

RSS 2.0