Typ ett år sedan

Alla bilder från den här dagen och Danmark-besöket är borta och jag sörjer det lite...Okej att Victoria säkert har kvar och att hennes bilder är mycket finare än mina var MENÄNDÅÅ!!
Det var lite spexigt med rosa hår, fast nu drömmer jag om att bli askblond, men nej jag orkar inte. Svart är bra.

Min största inspiration

Har skrivit om Strawberry Switchblade förut, MEN Jill och Rose är så snygga och mina absoluta stilikoner. Som Siouxsie Sioux, fast med rosa, prickar och rosetter, som jag. De gjorde väldigt gullig och fin musik också!
http://www.strawberryswitchblade.net/gallery/index_01.php

Prick mot prick

Live for yourself; you can live without fear

Mitt största misstag var att sluta tänka på mig själv, att inte ta tag i mina egna problem.
Det har jag insett i helgen och när jag kom på det blev jag så lycklig att jag grät.
Jag kan inte leva för någon annan, bara för mig.
Jag ska sluta vara rädd för de snabba humörsvängarna, jag kommer alltid vara bipolär. Alltid ta mediciner mot depression och det bipolära, men jag kommer lära mig hantera det bättre och bättre.
Jag är stark, jag har klarat mig igenom flera depressioner och ändå klarat mig så här långt, varit med om mycket kaos i själen. Så jag vet att jag är stark och självständig.
Livet kommer fungera bra.
Livet är fint och världen är starkt färgad igen.

Mitt liv i rosa


Mina drömmar

Min högsta önskan är att ta mastersexamen i Historia. Jag önskar livet bara var studier utan känslor som rör om i hjärnan och hjärtat, utan ångesten som ligger i magen och pumpas ut i hela kroppen och gör mig svag och rädd. Att allt bara var en raksträck, att varken kunna skratta eller gråta. Att inte vara bipolär längre. Att inte ta in alla intryck. Att alltid känna att jag gör fel och att allt är mitt fel. Det är kanske min högsta önskan, men den är ouppnålig.

RSS 2.0