Dead Can Dance

Fan vad jag älskar dem! Nytt projekt; samla deras diskografi i skivform, just nu har jag bara sista albumet Spiritchaser.


Ännu ett försök att försöka få naturen intressant.


Sitting Still Moving Still Staring Outlooking


The sand that holds the lakes in place


The only girl I've ever loved, was born with roses in her eyes


It took a lifetime to get here, a journey I'll never make again

(Jag vet; alla hatar naturbilder, jag med, men man kan ju alla fall få försöka gör dem intressanta, här är del ett i mitt försök)

Bipolär - Sweet Illness of Mine

Kanske är det för privat för att skrivas någonstans överhuvudtaget men jag känner att jag vill berätta eftersom det är en stor del av mig och jag tycker inte man ska skämmas över psykisk ohälsa; jag har alltså varit inlagd på psyk nu i åtta dagar. Där har man fastställt att jag är bipolär, men börjar ifrågasätta min asperger-diagnos. Stabiliserande medicin och vila läker mig långsamt och nu känner jag att jag lyckats lagt många gamla problem bakom mig och kan fokusera på mig själv och att må bra.
Där har jag druckit kaffe, sovit, gått runt i cirklar, tittat på tv och legat och lyssnat på Lifelover. Peppande värre haha!
Är mycket lugnare och gladare nu alla fall, tack till alla mina vänner som besökte mig, det hjälpt otroligt mycket!

Existensen

Jag är inte död. Bara nästan.

Arton år och kan inte blanda oboy utan att spilla.


Svälld läpp och omöjliga tankarI love (to hurt) you.

Drömmar vävda av spets och pärlor


Tre sista bilderna; En blus jag sydde i somras, hade väldigt lite tyg att jobba med så blev väldigt nöjd med resultatet..

The Jesus and Mary Chain

Ännu ett av mina 4-ever-band som jag lyssnat på sedan åttan ungefär. Psychocandy, Darklands, Automatic, Honey's Dead och Stoned and Dethoroned trängs i min skivhylla. Drömskt och inspirerande, hårt och peppande.

http://www.youtube.com/watch?v=7EgB__YratE går inte att bädda in av någon anledning, men måste länka dem är ju så söta!Finaste pojkarna i finaste frisyrerna.

Hej, glöm inte vem jag är! Det var jag som satte Ramlösa i brand.Sista skolfotograferingen

Sorgligt men igår var sista skolfotograferingen. Mina gymnasieår går för fort. Skulle vilja gå tre år till. Får man det? Just nu är framtiden väldigt svart/vit. Framgång kontra pundare. Det är antagligen inte så, men KÄNSLAN.

Mitt drömliv: Christina Ricci och Agyness Dean blir ihop och adopterar mig och klär mig i märkeskläder och visar upp mig på röda mattan. Skoja, kanske lite mycket begärt liksom...

Så såg jag ut; Den Sista Skolfotograferingen.(Inget nagellack, huvva...)

En bal i empirestilÄr besatt av empiren, vill springa över engelska hedar och skrika "MISTER DARCY! MISTER DARCY!". Att gå på balen känns kanske inte jättekul, förutom att få klä upp sig, annars blir det väl mest en 'aha'-upplevelse.
Min stilikon: Josephine Bonaparte.


(Min lärare när hon såg min inspirationsplansch: Men Agnes, inte är väl du SÅÅ romantisk? Öh, tydligen...)

Valium skies aka naturhelvetet


The Verve

Jag äger alla deras fyra skivor. De är ett av mina föralltid-band som jag glömt lite men hittat tillbaka till. Underbart att återupptäcka musik! The Verve är så mycket mer än tredje albumet Urban Hymns där deras mest kända låtar finns (Bittersweet Symphony, The Drugs Don't Work, som fövisso är fina låtar, men de är inte bra representanter för The Verve som band). Deras andra låtar/album är fina, exprimenterande, trevande och psykadelisk noise, vilket är kanske det bästa jag vet. Deras två första album A storm in Heaven och A Northern Soul är mina favoriter även om Urban Hymns har en speciell plats i mitt hjärta och Forth växer mer och mer för varje gång jag lyssnar på den.


An autumn for crippled children


It all depends on you


Tid

Jag önskar jag var 14 år igen. Önskar att jag satt på mitt rum, tände rökelse, lyssnade på Joy Division och Dead Can Dance och sydde dockor igen. När jag var 14 visste jag inte vad kärlek var, jag visste fan ingenting om någonting, jag var på väg ut ur en depression och kände inget behov av att umgås med någon, jag var ganska tillfreds. Dessutom var jag söt då, ovanligt välsminkad, det var i nian jag spårade ur och blev lite väl extrem och blev okej sen i ettan. Haha synd att jag inte har några bilder kvar på det, de försvann i en datorkrasch för något år sedan, men det var fina bilder. Posera med stearinljus och sotade ögon, HAHA, underbart.

RSS 2.0