Jesus won't you touch me


Maskerad

Ge mig en maskerad! Vad jag skulle klä ut mig till:

1. Kleerup
2. Robert Smith
3. Någon av mina lärare..uhuhum...

På skolans modevisning ska jag alla fall få vara man, peachy! Men det är i våååår.


Spiriutal Cramp


Stark insatsVärldens bästa tjej har idag tappat bort tre piercingkulor. Snyggt, Agnes-Elise, snyggt. Och det är det jobbigaste att köpa, för då måste jag prata med folk. Gash.

Loom of the LandNick Cave och Bauhaus spelas flitigast just nu MVH Intresseklubben

Doktorn i Berlin

Hittade fina skor i Berlin, köpte dem för mina röda började gå sönder. På hostelet kollar jag på märket. Då har jag köpt Doc Martens utan att veta det! Cirka 200 kronor!
Och det är som ni då förstår inte den klassiska, trista modellen som alla har nu, nej HAHA! JAG ÄR SPECIELL! Skoja.
Men lite alla fall,...

Someday my blues will cover the earth/Can't go wrong without you


Nej, nu skriver vi en tråkig åsiktstext igen tycker jag!

Jag kan inte förstå hur någon kan skratta åt Svts "I Anneli". Det är inte roligt, inte ens tragikomiskt. Bara otroligt tragiskt.

Visst, det kanske stör mig just för att det ligger nära mig själv med mina social problem (asperger, och till viss grad påverkar väl min bipolära sjukdom min förmåga att förstå andra människor också). Jag såg en kvart av första avsnittet och hela mitt hjärta började värka. Sedan stängde jag av för det var för hemskt.

Mitt problem med denna serie är att den finns under humoretiketten.

Okej, jag har inte sett alla avsnitt, men jag känner ändå att detta inte är något för mig. Dock verkar det vara en välgjord serie, men som sagt var, för nära mig själv för att jag ska kunna se det.

Så. Då var det sagt.

Like lipstick on my cigarettes

Tillbaka till mina musikrötter, eller ja, det började när jag var 13 med Joy Division när jag var fjorton blev det Sisters of Mercy, Siouxsie and the Banshees, Dead can Dance, Flesh for Lulu, The Cure, The Mission UK, Fields of Nephilim, Nick Cave plus lite Bauhaus(som nu är väldigt välspelade i mitt lilla hem) och Christian Death. (Dessa bands skivor utgör en stor del av min stora skivsamling som sist jag räknade låg på över hundra) Post-punk och Goth-rock, helt enkelt. (Nick Cave och Dead can dance är väl inte klockrena i dessa kategorier, jag vet, men det är ändå samma känsla)

(Som ni förstår tillhör jag dem som HATAR folk som kallar typ Marilyn Mansson och Evanescene för Goth-rock. Överhuvudtaget folk som blandar ihop goth-rock med metal. Goth-rocken kommer från postpunken, har en trummaskin och är ibland rätt poppig och/eller synthig(visst ibland metal-inspirerad men fortfarande med KÄNSLAN). Ville bara ha det sagt till alla retards där ute okej?)

Ojoj!


Elins och Victoria berlin-bilder var finare än mina buhu...skoja, blir så himla glad av att se dem!!

RSS 2.0