Loveless

My Bloody Valentine - Loveless hinner man precis lyssna igenom på tågresa Västerås-Stockholm (och självklart andra hållet också..) Perfekt.

PopagandaSkönheten i Fjällräven som varit vaken i över ett dygn.

Ljud&Bild


I've never been too good with names, but I remember facesOch nej, det är inte urin, det är te!

Kyrkans Tidnings lilla budbärareVad fan? Varför har jag bara tagit bilder på väskor? I mitten är i alla fall en tygkasse som jag köpte för 5 kronor på Brödet&Fiskarna. Den var för svår att motstå.

(Väskan över är ett dragspelsfodral och den understa är också från Brödet&Fiskarna, 30 kronor om någon ville veta)


BERLINBerlin i oktober!! VILL DIT NU! Skoja, lite måste man gå i skolan också, det är kul där med. Skillnaden är procenten alkohol i blodet. Ska åka med Victoria und Erlin(ordvits!) åh fint vi ska ha det!!

Inspiration - Ivan IvesJag ser världen genom solglasögonMarie, Karolina, Louise, Marie, Karolina, ologisk bild, Agnes(JAG ASSO), ologiskt igen.

Första dagen i skolan. Första dagen i trean. Jag har praktikplats. Jag slipper vara ensam, från min klass, på två av tre valbara kurser. Det går ju, det här. Det går.

Sista dagen på den sämsta sommaren. Alternativt; Summer of Skoskav(OBS bilderna har ingenting med stödorden att göra! Eller jo lite, ni får väl tolka hur ni vill)

 

Sommaren i stödord och bilder. Tolka skiten hur ni vill.

Hjärtekrossad.

Panikattacker och psykakuten.

Apati kontra eufori.

Sömnmedel och tårar.

Iskalla sommarnätter.

Cykla tills det kändes som jag skulle gå sönder.

Gå tills jag inte kom längre.

Sommaren var säkert vacker också men just nu tar det dåliga över.

Men! Fina saker alla fall: pratstunder med Elin och Victoria, Elins fest, allt jag trots allt lyckats sy, när Louise kom hem och när Maries sympatioch de (ovanligt få? Fast förra sommaren var typ Sommaren med Sara, så det jämnar ut sig(?)dubbelparantes, fult!) träffar jag hade med min Sara.


Ful av vin

Blev för mycket igår och nu är jag irriterad. Folk tror för mycket.

Jag har snygga vänner alla fall.Dumflina & LivsnjutareN.

Dagens babe är ju helt klart Louise som jag inte ens fick någon bild på. Snyggt sett att välkomna henne hem på AGNES. Jag lärde mig alla fall kraften av mitt hembrygda vin.

Jävla djur!Jävla djur, låg på rygg och sprattlade. Jag hjälpte honom på rättsida igen, men han måste fått en hjärnskada för han hamnade på rygg direkt igen.

Det var jobbigt att vara ute och gå igår förövrigt. Såg en person som skulle kunna varit en person jag borde sagt hej till men gjorde inte det för jag visste inte om det var han eller inte. Men det tror jag inte det var, men i fall att ska jag förklara mig: Jag lyssnade på musik så jag hörde inte om du eventuellt sa något till mig, dessutom var du liiite för långt borta för att jag skulle se ditt ansikte. SORRY!

Men som jag sa, tror inte det var han.

//Butterkakan Confusius

How, exactly?


Sakletare, det är en sån som letar efter saker.
I've seen in your eyes, I've read it in books


Spirit needs a toolDagens babe: Marie. Tack!♥

I can see you've got the blues, In your alligator shoes.

Vad jag lyssnar på mest just nu:


Echo and the Bunnymen  - Crocodiles

Bauhaus - Mask

Garbage - Garbage

Dessa tre album spelas mest hos mig just nu. Crocodiles och Mask - två klassiska post-punk album blandar jag med dansvänlig, arg pop/rock som stinker nittiotal.
Mycket Joy Division och Neutral Milk Hotel blir det också, när jag är på det humöret.


Oh, I think you're holding the heart of mine, squeeze it apart, that's fine


Det känns som när vi kom hit till möjlighetens land
Nu blev detta inläggen en orgie i bilder på Elin, men hon blev ju snygg på ALLA bilder så man var ju liksom tvungen att ta med mångaaaaaa(många är synonym till 3). Vi drack vin och sjöng Kent. Victoria slank med också. Hon var hes, men berättade om sina äventyr och vi planerade framtidens utflykter.

Saker som pryder min vägg del 3Påven smider onda planer på mitt kylskåp.

I'm all messed up, I'm so out of line.

Lyssnar på Flight of the Conchords och blir gråtmild. Det är ju inte ens sorgligt. Ännu värre är det när jag dagtid tvingas lyssna på radio och de spelar "Dancing on my own" ungefär hela tiden och mina ögon tåras direkt. Vad är grejen med sorglig musik? Vill man inte vara GLADGLADGLAD?! Det blir otroligt svårt att försöka tänka glada tankar när allt handlar om att få sitt hjärta krossat. Vill folk inte vara GLADAGLADAGLADA?
Avlid, dö och fuck off.

Inspiration - Kinderwhore - Kat Bjelland

+ Babes in Toyland
Har tre album med Babes in Toyland: To Mother, Fontanelle och Nemesisters

De är en stor inspiration. (Min näst största efter Siouxsie Sioux och Jordgubbsrakbladen)

Älskar hela kinderwhore-stilen. Som i princip består av Kat och Courtney Love(riktig babe hon med).

(Bilderna hittade typ överallt men mest härifrån )

It's like I dressed up in my mama's clothingVar bara tvungen att försöka sminka mig manligt, tejpa tuttarna och dokumentera det hela. (VEEET ATT RUBRIKEN BLIR KONSTIG MEN JAG BRYR MIG INTE)

Personligt: Vill hem till min lägenhet. Orkar inte med familjeeeeen. De är som alla andra, har ingen aning om någonting.

The future of the future will still contain the past

Jag som hatar att lära mig nya grejer har gett mig in på ett opassande uppdrag. Ta över denna analoga systemkamera från 1976. Ska säkert gå på något sätt. Annars är den ju fin att bara titta på.

FittaEn bild om kvinnaideal, ilska och ångest och även mitt sätt att säga; Underliv är vackra, rakade eller ej.
Allt jag ritar tröttnar jag på och det spårar ur. Typ här. Fast detta meningslösa klotter blev jag nöjd med. Ritat någon gång i början av sommaren under en sömnlös natt.

Would you mind if we laugh at you? Do you mind if we sing with you?Ibland får man gilla sig själv och intala sig själv att det är alla andra det är fel på. Det får man. Ibland.

Konstiga idéer


Drömmar om framtiden och BerlinBildförklaring: Hängde med Elin, sen åkte jag hem och sen började det regna i natten.

Let us lay in the sun and count every beautiful thing we can see
Haha om man läser den här jävla bloggen kan man ju nästa tro att Sara är min enda vän.

Jag ber så mycket om ursäkt för min existens, KIND Sir! Avlid, dö och fuck you.

Det känns som om jag inte gör annat än ber om ursäkt för min egen existens. Ibland känns det berättigat och i nästa stund frågar jag mig själv vad fan jag håller på med. En stunden är jag strudlande och tror att jag äger världen, nästa gråter jag och orkar ingenting. Eller så får jag panik. Och ber om ursäkt. Sen blir jag arg. Jag har inget att be om ursäkt för. "Ursäkta och förlåt att jag finns" känns det som jag hela tiden säger. Kanske för att verka mer sympatisk. Kanske för att få sympati. Kanske för att jag inte vet vad jag håller på med bland andra människor. Avlid, dö och fuck you (och så vidare..).

I'm high as a kite then I'm pressed to the ground.

NEJ. Nu kommer det igen; Förlåt. Ingen gillar textinlägg.

"Everything you say is so obnoxious, funny, true and mean, I want to be your blowjob queen"- Flower

Liz Phairs enda bra album. Exile in Guyville. Men vilket album. Bittert, ledset, argt och ibland en känsla av hopplöshet. Det kan verka cheesy i början men orkar man lyssna in sig, då jävlar.

 

”And I can feel it in my bones
I'm gonna spend my whole life alone
It's fuck and run, fuck and run” - Fuck and Run

 

”Send three bucks to a comic book
Get a house, car and wife” - Gunshy

 

”But all the money in the world is not enough
And all the bridges blown away keep floating up” – 6’1


Mis-shapes, mistakes, misfits, we'd like to go to town but we can't risk it

Vad gör man när man inte kan sova? Lär sig göra GIF-bilder.


Vad gör man när man har tjugo kronor över till en pokemonboll (ingen pokeboll!! lärde vi oss den hårda vägen) och en vision om konst skapad av mat?


Vad är dagens ljud? Pulp - Mis-shapes, eller hela Different Class.

Det finns ej större smärta än den att minnas en förgången lycka i sorgens dar.

*Citera Divina Comedia för att verka lite bättre än jag egentligen är*Nancy Sinatra ringde och ville ha tillbaka sina skor.


Hans namn lever
Why live in the world when you can live in your head?(Not a man - a way of life står det men det syns ju inte. This one's for you, Pungberg.)

She's in Parties

SKIVORJAGKÖPTEIEDINBURGH:

En LP-singel och en stor box med tre skivor och en liten fin bok om dem. Bauhaus. Mitt gothhjärta slog några förälskade slag till när jag köpte Siouxsie and the Banshees Join Hands(skivor jag har sedan tidigare med dem; Kaleidoscope, Hyena, Juju, Tinderbox, Seven year itch samt en live dvd där de uppträdde på Albert Hall)

Köpte även Echo and the Bunnymen – Crocodiles, Neutral Milk Hotel – In The Aeroplane over the sea, Patti Smith/Kevin Shields – The Coral Sea, Pulp – Different Class. Hittade även Lemonheads – It’s  a shame about Ray och Garbage - Garbage på en secondhandaffär(där butiksmannen berömde min sminkning, haha, vilken kille!). PLUS att jag är en god människa och köpte Patrick Wolf – The Magic Position till Sara för 3£. Jag är så söt när jag tänker på andra.


RSS 2.0